Inbraak in woning op klaarlichte dag in Kampen

27 dagen geleden gepubliceerd

Op 11 januari 2024 werd er ingebroken in een woning aan de Koploper in Kampen terwijl de bewoners thuis waren. De verdachte nam een telefoon en een laptop mee en vertrok vervolgens met de trein naar Zwolle vanaf station Kampen-Zuid.

Omschrijving van de gebeurtenis

De bewoners kwamen rond 16.30 uur thuis en gingen naar boven. Kort daarna wist de verdachte de woning binnen te komen. De man nam een telefoon en een laptop mee en vertrok. Hij werd later gezien op het station Kampen-Zuid, waar hij in de trein naar Zwolle stapte.

Oproep tot tips

Er worden momenteel tips verzameld over deze zaak. Als je de man herkent of andere relevante informatie hebt, is het mogelijk om dit te melden. Je kunt je informatie delen via een tipformulier. Er is ook een mogelijkheid om anoniem te blijven bij het delen van informatie. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt waar je geen gegevens hoeft achter te laten en jouw informatie alleen wordt doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Videomateriaal beschikbaar

Er is videomateriaal beschikbaar dat mogelijk kan bijdragen aan het herkennen van de verdachte. De video is te bekijken op YouTube.