Tweede editie Vrienden van Oranje Live op 9 maart 2024

ongeveer 2 maanden geleden gepubliceerd

De tweede editie van de ‘Vrienden van Oranje Live’ vindt plaats op 9 maart 2024 in de museumhal van Wezenberg Transport BV in Kampen. De eerste editie van dit evenement vond plaats in 2015 en was een groot succes. De tweede editie stond gepland voor 2020, maar door de coronapandemie werd deze uitgesteld.

Een feestelijke avond

De avond begint om 19:30 uur wanneer de deuren open gaan. Het evenement is een viering van het muzikale talent dat Kampen te bieden heeft. De avond wordt geopend met een voorprogramma door blaasorkest ‘We bin d’r uut’. Gedurende de avond zullen er verschillende optredens plaatsvinden, georganiseerd door Oranje en diverse lokale artiesten. Er zullen bekende nummers gespeeld worden, zoals ‘Feeling Good’ van Michael Bublé en ‘Fix You’ van Coldplay.

Samenwerking tussen lokale artiesten

Volgens Heidy van den Brink, medeorganisator van het evenement, is de tweede editie van Vrienden van Oranje Live uniek door de combinatie van verschillende lokale artiesten uit Kampen en omgeving. “Dit keer hebben we het iets anders aangepakt en ben ik superblij en heel enthousiast over de artiesten die wij hebben kunnen contracteren voor deze editie. Ze zijn vooral bekend als solist of duo, maar nu zoeken ze speciaal voor dit evenement ook de samenwerking op en zingen ze ook buiten hun eigen comfortzone. De band wordt gevormd door afgestudeerde conservatorium studenten en die staan garant voor een fantastische en verrassende muzikale invulling”, aldus van den Brink.

Kaartverkoop

Er zijn slechts 700 kaarten beschikbaar voor dit evenement, en op is op. De entreetickets kosten € 12,50 exclusief servicekosten. De locatie van het evenement is de museumhal van Wezenberg Transport BV, gelegen aan de Spoorstraat 26 in IJsselmuiden.